phone +40 757 236 313 email office@drdrasovean.ro

Despre Mine

Mă numesc Radu Drașovean, și sunt medic primar în chirurgia generală având peste 20 de ani de experiență în domeniu. În timpul carierei mele, am acumulat cunoștințe și abilități extinse în chirurgia generală, dar și în chirurgia laparoscopică sau minim-invazivă.

Experiența mea include și stagii de pregătire în Germania, la Wald Klinikum Gera, un centru de excelență în chirurgia viscerală și chirurgia bariatrică (chirurgia obezității morbide), în cadrul căruia am petrecut 18 luni. De asemenea, am avut ocazia de a completa pregătirea mea în Belgia, la Cliniques Universitaires Saint-Luc Bruxelles, unde am învățat mai multe despre chirurgia viscerală și transplantul hepatic, timp de 6 luni.

În plus, am lucrat ca asistent universitar la Catedra de Chirurgie I a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj, unde am avut oportunitatea să împărtășesc cunoștințele mele cu studenții și să mă implic în cercetări medicale.

Radu Drașovean

În timpul carierei mele, am urmat numeroase cursuri de specializare, inclusiv un curs de ecografie generală și un training avansat de chirurgie laparoscopică digestivă la IRCAD din Franța, dar și un curs SILS (single incision laparoscopic surgery) la Covidien din Franța și practic de inițiere în microchirurgie. Am urma de asemenea un curs postuniversitar de un an de chirurgie hepato-bilio-pancreatica.

Mă consider o persoană pasionată de munca mea și mereu în căutarea celor mai bune metode și tehnici pentru a ajuta pacienții mei. Tratez toți pacienții cu răbdare, compasiune și mai ales empatie. Aștept cu nerăbdare să vă cunosc și să vă ajut în orice problemă medicală pe care o aveți!

Dr. Radu Drașovean

Ai nevoie de un medic specializat în chirurgie generală (laparoscopică și minim-invazivă)?

Dacă ai nevoie de o intervenție chirurgicală sunt aici să te ajut!