phone +40 757 236 313 email office@drdrasovean.ro

Unde mă poți găsi?

Spitalul Medicover Cluj

Lucrez la Spitalul Medicover Cluj, cel mai modern spital chirurgical privat din Cluj, unde au loc consultații și intervenții chirurgicale. În cadrul ambulatoriului, puteți beneficia de consultații gratuite în regim CAS în intervalul orar (Luni 12-13, Marți 10-12, Miercuri 11.30-13, Joi 10-11, Vineri 12-13, programare prin Call Center la 0264-933) sau de consultații private cu programare telefonică prealabilă (0757-236313). Vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru dumneavoastră!

Secția de Chirurgie dispune de saloane spațioase cu 1-2 paturi, baie proprie și posibilitatea de a fi cazat singur în salon, astfel încât să puteți beneficia de confortul necesar pentru o recuperare rapidă și plăcută. Vă asigur că voi face tot posibilul pentru a vă oferi o îngrijire personalizată și atentă la nevoile tale.

În ceea ce privește blocul operator, aici veți găsi aparatura de ultimă generație, precum turn laparoscopie 4k si 3D, platforme de electrochirurgie Valleylab si Harmonic, ecograf intra operator și multe altele, pentru a vă asigura o intervenție chirurgicală precisă și sigură. Am încredere că veți aprecia dotările moderne ale spitalului și veți fi mulțumit de serviciile oferite.

Pentru a vă face o idee mai clară despre mediul în care veți fi tratat, vă invit sa aruncați o privire asupra galeriei foto de mai jos, care include 2-3 poze reprezentative pentru fiecare dintre secțiunile menționate mai sus. Va aștept cu drag la Spitalul Medicover Cluj!

spital

Ai nevoie de un medic specializat în chirurgie generală (laparoscopică și minim-invazivă)?

Dacă ai nevoie de o intervenție chirurgicală sunt aici să te ajut!